Nieuws

29 januari 2016:

Beetje laat maar voor iedereen die nog geen kaart van ons heeft gehad en alle nieuwe bezoekers wensen wij een inspirerend 2016!

Wij starten dit jaar met een retraite in India. Vanaf 15-02 hopen we volledig ZEN het nieuwe jaar te kunnen vervolgen. De shop is de eerste twee weken van februari gesloten. U kunt uw bestelling eventueel alvast per mail doorgeven.

Verder gaan we in de loop van dit jaar aan de slag met Archion® gestructureerde producten. Hou daarom deze sectie in de gaten.

Verder zijn er plannen voor een nieuwe webshop.

 

 

 

5 januari 2015: iedereen een fantastisch nieuwjaar gewenst met heel veel liefde, geluk en succes!

Wij starten dit jaar met nieuwe producten:

Mhai Diva thee: afkomstig van de hoogvlaktes van Sri Lanka (Ceylon), met name uit het gebied Nuwara-Eliya, ook wel de ‘champagne’-streek van de thee genoemd. Nu in ons assortiment diverse soorten thee (zwarte en groene, tevens enkele van organische teelt) van hoogwaardige kwaliteit, met een bijzonder verfijnde smaak en een kenmerkende heldere kleur. Zie onze shop onder Thee (zwart en groen)

En al enige tijd in ons assortiment maar nog niet geintroduceerd in onze shop:

WellSalt: hoogwaardig ongeraffineerd natuurzuiver oerzout uit Rio Maior in Portugal, behorend tot de beste zouten der aarde.

 

Winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg.

Tell a friend